Intro

Onze certificering dient als stimulans om voort te bouwen op onze prestaties tot nu toe

ISO 27001 Certificering - Wat betekent het voor onze klanten?

ISO 27001:2023 is een internationale norm voor informatiebeveiliging die richtlijnen biedt voor het opzetten, implementeren, beheren en continu verbeteren van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS). Dit systeem stelt ons in staat om potentiƫle beveiligingsrisico's te identificeren, te evalueren en proactief aan te pakken. Als resultaat van onze certificering kunt u verwachten:

  1. Verhoogde Beveiliging: Onze organisatie heeft robuuste beveiligingsmaatregelen geĆÆmplementeerd om uw gevoelige informatie te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen.

  2. Vertrouwen en Betrouwbaarheid: Het ISO 27001:2023 certificaat bevestigt onze inzet voor informatiebeveiliging, wat resulteert in een hoger niveau van vertrouwen en betrouwbaarheid voor onze klanten.

  3. Risicobeheer: Door risico's effectief te identificeren en te beheren, verminderen we de kans op beveiligingsincidenten die uw bedrijf kunnen schaden.

  4. Data-Integriteit: We waarborgen de integriteit van uw gegevens, zodat u erop kunt vertrouwen dat de informatie die u met ons deelt, nauwkeurig en onveranderd blijft.

Onze Toewijding aan Informatiebeveiliging

Bij Just Right IT streven we ernaar om voortdurend te voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Dit omvat:

  • Periodieke Evaluatie: We blijven onze beveiligingsmaatregelen regelmatig beoordelen en verbeteren om te voldoen aan veranderende bedreigingen en technologische ontwikkelingen.

  • Medewerkersbewustzijn: Onze medewerkers worden getraind in veiligheidsbewustzijn en best practices om ervoor te zorgen dat informatiebeveiliging een integraal onderdeel is van onze bedrijfscultuur.

  • Klantgerichtheid: We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen welke specifieke beveiligingsbehoeften ze hebben en om oplossingen te bieden die aan die behoeften voldoen.

Met trots dragen we het ISO 27001:2023 certificaat en zijn we vastbesloten om onze inzet voor informatiebeveiliging voort te zetten om uw gegevens te beschermen en uw vertrouwen te verdienen.

Heeft u vragen over ons informatiebeveiligingsbeleid, ons ISMS of hoe we uw gegevens beschermen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en meer te vertellen over onze inzet voor veiligheid en kwaliteit.