Intro

Just Right IT

Alle ondersteuning voor uw IT-infrastructuur in één

Eén IT-specialist met alle kennis van het gehele spectrum in huis. Thuis in advisering, levering, implementatie, beheer en onderhoud.  Het is waar we bij JR-IT om bekend staan. En dat niet alleen, het is ook onze visie die aanspreekt bij opdrachtgevers. IT moet ‘Just Right’ zijn. Niet meer en niet minder.

Als ondernemer zicht houden op de snel veranderende technologie is niet eenvoudig. Het is ook uw corebusiness niet. Als IT-specialist zijn wij er om die zorgen uit handen te nemen. Bij JR-IT combineren we ervaring met expertise. Met verschillende specialisten in huis bestrijken we het complete speelveld.

Uw IT-infrastructuur is onze zorg

Voor een groeiend aantal bedrijven en organisaties nemen we de zorg voor een optimale IT-infrastructuur uit handen. Met betrouwbare hardware en software, op maat van uw bedrijf, ondersteunen we alle processen. Als systeembeheerder zijn we verantwoordelijk voor een optimale werking. Werken in de cloud maken we voor uw medewerkers eenvoudig en veilig, gecombineerd met optimale connectiviteit. We beveiligen, hosten websites en registreren domeinen. En door hosted telefonie is er ook een mogelijkheid dat u fors kunt besparen op uw bereikbaarheid.

Voor deze en veel andere vragen heeft u met JR-IT nog maar één aanspreekpunt. Een aanspreekpunt dat er ook om bekend staat alert te reageren op vragen.

Kunnen we je ergens mee helpen? We adviseren je graag.