Intro

Mensen maken het verschil. Jij dus

Voel je thuis in ons gezellige kantoor

Bij IT gaat het niet om hard- en software. Ook niet om infrastructuren en netwerken, cloudoplossingen en connectivity. Het gaat vooral om mensen. Om de mensen van JR-IT. Waar zouden we zijn zonder alle knappe koppen die onze klanten elke dag laten excelleren? Kom erbij.

En juist omdat we onze mensen belangrijk vinden, hebben we er veel voor over. Over het salaris en de arbeidsvoorwaarden hoeven we het niet te hebben: meer dan oké. Waar we vooral in investeren is in een goede werksfeer. Meerdere keren per jaar gaan we er met z’n allen op uit, van Amstel Live tot het Oktoberfest. We proeven bieren, varen met een Westlander en escapen uit rooms.

Geen vrijdag gaat voorbij zonder vrijdagmiddagborrel. En waar vind je een werkgever waar ook je partner en kinderen welkom zijn op de vrijdagmiddag? (Spoiler alert: laat die kinderen maar niet horen dat we een springkussen van de zaak hebben…) Als fanatieke flipperaars en tafelvoetballers vinden we de pauze standaard veel te kort.

Ook vinden we het belangrijk om naast die arbeidsvoorwaarden regelmatig onze waardering te laten zien. De ene keer met een aardigheidje tijdens een feestdag, maar net zo vaak zomaar.

Samenwerken aan de mooiste projecten

Werken voor veel mkb-bedrijven zoals wij doen, betekent automatisch: veel variatie in je werk. Daarom kom je elke dag weer voor andere vragen te staan. De ene keer groot, de andere keer iets minder groot. Maar altijd weer projecten waar klanten blij van worden. En jij ook.

Je krijgt hier de kans te laten zien wat je waard bent. In een team van collega’s die wat voor elkaar over hebben en mét elkaar voor een inspirerende werksfeer zorgen. Veel verantwoordelijkheid, veel vrijheid, veel waardering.

Investeren in je ontwikkeling

Als je bij JR-IT komt werken, begint meteen je verdere ontwikkeling. Niet alleen omdat je met leuke projecten al snel nieuwe kennis opdoet. Maar vooral ook omdat we er alles aan doen als je nieuwsgierig bent naar je eigen grenzen. We begeleiden je snel naar het niveau om je dagelijkse taken goed te kunnen voeren. En dan is het helemaal aan jou om de lat nog hoger te leggen. Vertel gerust waar je ambities liggen. Dan gaan wij werken aan een opleidingspakket dat op jouw lijf geschreven is.

Werken bij sfeerimpressie

Interesse?