Intro

Op elke vraag een pasklaar antwoord

Consultancy

Als IT-specialist delen we graag onze kennis met onze klanten. Dat doen we ook als consultant, thuis in alles wat met uw infrastructuur te maken heeft. Met JR-IT als consultant achter de hand haalt u deskundig en onafhankelijk advies in huis.

De kosten van investeringen in IT-middelen en oplossingen kunnen fors oplopen. Tegelijkertijd zijn het investeringen voor jaren, die moeten bijdragen aan uw primaire proces. JR-IT legt samen met u de basis voor een future-proof infrastructuur. We zijn bekend met de meest gebruikte hardwaresystemen, we kennen softwarepakketten uit onze dagelijkse praktijk. Met die expertise leggen we de basis voor het optimale IT-fundament onder uw bedrijfsvoering.

Breed inzetbaar

Als consultant zijn we niet alleen ervaren, we zijn ook heel flexibel. Van het ontwerpen of herstructureren van de complete IT-infrastructuur tot en met praktische vragen: welke glasvezelverbinding is voor ons type bedrijf optimaal, hoe kunnen we systemen beter beveiligen en wat zijn de voor- en nadelen van hosted telefonie? Plezierig om voor deze en veel andere vragen een antwoord dichtbij te hebben. Praktisch en professioneel.

Software

Plannen om uw bedrijfsprocessen verder te automatiseren of te digitaliseren?

Aan mogelijke software geen gebrek. Begin met een goed advies van JR-IT voordat u investeert in software of een licentie. Als dagelijkse gebruikers van uiteenlopende pakketten weten we wat écht verschil maakt.

Die kennis delen begint met een intern onderzoek onder de belangrijkste gebruikers: uw medewerkers. Aan welke functionaliteiten heeft een medewerker behoefte? Wat zijn de knelpunten in het huidige proces? En waar liggen slimme koppelingsmogelijkheden? De antwoorden op die vragen, gecombineerd met onze frisse blik van buiten, leveren een gedegen advies op. Een advies dat gebruiksvriendelijkheid combineert met toekomstbestendigheid.

Strategische partners

Hardware

Een eerlijk advies over de hardware van de zaak

Investeren in hardware vraagt van een mkb-bedrijf nogal wat expertise. Aan welke specificaties moet die hardware voldoen? Wat zijn verschillen tussen configuratie A en configuratie B? En hoe voorkomen we stilstand van bedrijfsprocessen bij een calamiteit? Vraag het JR-IT.

Onderdeel van onze dienstverlening is ook een goed advies. Een advies dat rekening houdt met het financiële plaatje, maar nog veel verder gaat. Want hardware moet werken. Hardware die niet functioneert levert geen rendement op, maar irritatie.

Supplier van HP en Microsoft

Daarom hebben we bij JR-IT een voorkeur voor het portfolio van Microsoft en HP. Het zijn producten die we hebben leren kennen als betrouwbaar: we werken er zelf ook mee. En het zijn fabrikanten die we hebben leren kennen als klantvriendelijk. Eén die garantie-afspraken netjes nakomt. Daar voegen we als ‘preferred supplier’ graag onze eigen toegevoegde waarde aan toe. In de vorm van een flink aantal producten op voorraad, klaar voor directe levering. U kunt bij ons terecht voor onder andere notebooks, desktop computers, servers, switches, routers en printers.

En gebeurt er toch iets met hardware die essentieel is voor uw primaire processen? Het afsluiten van een servicecontract met JR-IT verzekert u van adequate service op locatie.