24-uurs storingsdienst 015 - 380 8500

Consultancy

24-uurs storingsdienst 015 - 380 8500

Innoveert uw ICT met u mee?

Innovatie op IT gebied is alleen al een dagtaak. Het vakgebied is uitgebreid en essentieel. Vernieuwing is noodzakelijk. Even stilstaan om vooruitgang te boeken. Onze passie is dan ook om deze gigantische uitdaging van kennis te hanteren, beheren en implementeren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen hierdoor u het beste persoonlijke advies kunnen geven dat bij uw organisatie past.

Advies om uw organisatie te voorzien van de best passende producten. Of dat nu gaat om een glasvezelverbinding, in de Cloud werken of Hosted Telefonie. De oplossing werkt alleen als dat bij uw organisatie past. Pas dan kijkt u met een tevreden gevoel terug.

Middels onze expertise analyseren wij de huidige situatie, bespreken huidige knelpunten en de toekomst visie van het bedrijf. Met een weloverwogen advies creëert u een stabiele werkomgeving en een betrouwbare IT omgeving, nu en in de toekomst.

De fundering van uw ICT

Om een gedegen IT-infrastructuur te creëren is er een solide basis nodig. Deze basis bestaat onder andere uit hardware, software en expertise. De keuze voor hardware wordt voornamelijk overwogen op financieel aspect. Wij kijken graag verder dan het financiële plaatje. Ook al begrijpen wij heel goed dat dit een belangrijk onderdeel is.

Indien de aangeschafte hardware niet wordt gebruikt, niet functioneert of niet geïnterpreteerd kan worden ontstaan er niet alleen frustraties, een stuk vertrouwen gaat hiermee ook verloren.

Wij werken veelal, maar niet uitsluitend met HP-producten. Het vertrouwen is mede ontstaan door de werking in deze producten en de garantie vanuit de fabrikant. Wij kunnen u het gewenste vertrouwen geven door eigen voorraadbeheer zodat in vele gevallen er adequaat gehandeld kan worden. Voor specifieke en essentiële hardware sluiten wij met u een servicecontract af. In geval van calamiteit kunnen uw medewerkers binnen de afgesproken tijd weer verder werken.

Alle gewenste producten zijn te leveren, waarbij elke schakel is afgestemd op de volgende.

Wij leveren een breed scala aan producten waaronder

  • Notebooks
  • Computers
  • Servers
  • Switches
  • Routers
  • Printers

Essentieel of cruciaal?

Voordat er een keuze gemaakt kan worden wordt er vastgesteld wat de achterliggende behoefte is. Er zijn verschillende soorten software en licenties beschikbaar. Een aankoop is echter zo gedaan. Maar levert dat op waar u behoefte aan heeft?

Er zijn verschillende manieren om deze vragen te beantwoorden. Heeft u er al weleens aan gedacht om het uw medewerkers te vragen? De eindgebruiker weet als geen ander waar zijn knelpunten liggen en daarbij ook de gewenste oplossing, aangevuld met een frisse blik van buiten het bedrijf. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat u een gedegen advies uit te brengen. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met interne en externe factoren.

Ook zijn wij gecertificeerd als Microsoft Silver Partner. Het niveau van Silver Partner geeft aan dat JR-IT over specifieke kennis en ervaring beschikt van Microsoft producten.

Zij gingen u voor...

DC van Geest

MeeGaa Substrates

Fransen Orchideeën

DON Opleidingen

Amigra

Uitzendbureau Solutions

Stolze Administraties en Advies

Steenks Service

Stichting Kernkracht

Mol Ingenieursbureau

W & S Administratieve Dienstverlening

Simosupport

Senze Groep

Hulsebosch Assurantiën

Bouwactief

Axia Vegetable Seeds

Stichting Kompassie

ABZ Raamdecoratie

Erdotex

Koremans Woning & Projectinrichting

Bekijk alle referenties